Avond- en weekenddienst
Voor medische hulp buiten werktijden kunt u bellen op 026 389 9696
HERHAALRECEPTEN
(7x24 uur): 0481-452115, toets 2
bellen
Tel: 0481 45 21 15
Fax: 0481 45 21 44

Welkom bij

Onze huisartsenpraktijk

Sedert 2000 is de praktijk van M. Peters gevestigd te Bemmel. Samen met huisarts mvr. Vegt, assistentes en praktijkondersteuners bieden wij reguliere huisartsenzorg. De praktijk kenmerkt zich door de goede telefonische bereikbaarheid, het nagenoeg ontbreken van wachttijden en het bieden van continue, integrale en persoonlijke zorg. Sedert 2005 is de praktijk verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en worden er,  mede dankzij de soepele opstelling van vele patiënten, artsen opgeleid tot huisarts.

Ontmoet ons

PROFESSIONELE TEAM

Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! 

0481 452115

Huisarts

MBM Peters

Drs. Michiel Peters is een allround huisarts.

BIG-nummmer : 99032243201

Huisarts

Bertien Vegt

Drs. mvr. Bertien Vegt is een allround huisarts, zij werkt op dinsdag in de praktijk.

BIG-nummer: 89066651401

Huisarts in opleiding.

Huisarts in opleiding

Per 1 maart 2022 is Gijs Ultee werkzaam als huisarts in opleiding.

.

.

Doktersassistente

Astrid Nijenhuis-Sjerps

Astrid is een allround doktersassistente.

Doktersassisstente

Stefanie Gerichhausen

Stefanie is een allround doktersassistente.

POH-Somatiek

Karin de West

Karin de West is Praktijkondersteuner Somatiek.

Ze is diabetesverpleegkundige en verzorgt ook het CVRM-spreekuur (preventie van hart- en vaatziekten).

BIG: 19016128830

POH-GGZ

Wendy Schneider

Wendy Schneider is POH-GGZ (PraktijkOndersteuner Huisarts Geestelijke GezondheidsZorg). U kunt bij haar terechts met klachten die van psychische, psychosociale of psychosomatische aard zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn die gerelateerd zijn aan werk, relaties of opvoeding.

Zij werkt op maandag en dinsdag.

POH-GGZ

Suzanne Kunnen

Suzanne Kunnen is POH-GGZ (PraktijkOndersteuner Huisarts- Geestelijke GezondheidsZorg) U kunt bij haar terechts met klachten die van psychische, psychosociale of psychosomatische aard zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn die gerelateerd zijn aan werk, relaties of opvoeding.

Zij werkt op dinsdag. 

POH-GGZ

Jantien de Vries

Jantien de Vries is POH-GGZ (PraktijkOndersteuner Huisarts Geestelijke GezondheidsZorg). U kunt bij haar terechts met klachten die van psychische, psychosociale of psychosomatische aard zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn die gerelateerd zijn aan werk, relaties of opvoeding.

Zij werkt op woensdag.

 

Wij helpen u graag

ONZE VISIE
Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdagmiddag is de praktijk vanaf 12.00 uur gesloten. 

 

De volgende zorgverleners zijn in onze praktijk voor u werkzaam

Praktijkondersteuner somatische zorg (POH-s)
De POH-s levert zorg aan patiënten met een chronische aandoening maar ook op het gebied van preventie en intensieve zorg. Patiënten met Diabetes, Hart- en vaatziekten worden door de POH-s begeleid om de aandoening zo stabiel mogelijk te houden. De POH-s gebruikt hiervoor de protocollen die door Zorggroep Arnhem worden opgesteld. Ook voor begeleiding bij het stoppen met roken kunt u bij de POH-s terecht. 

 

Praktijkondersteuner GGZ
De POH-GGZ geeft advies en begeleiding bij tal van psychische klachten en problemen waarvoor patiënten voorheen doorverwezen moesten worden naar de 2e lijn GGZ. 

Doktersassistente
Wanneer u naar de praktijk belt voor het maken van een afspraak krijgt u een van onze doktersassistentes aan de lijn. Zij zal u vragen stellen als ‘Wat is uw vraag aan de huisarts’ of ‘Wat is de reden voor uw bezoek aan de huisarts?’. Deze vragen behoren tot een van de belangrijkste taken van de praktijkassistente. Dit heet triage, de traige loopt volgens een vast protocol. Een huisarts onderzoekt u en stelt indien mogelijk een diagnose. De praktijkassistente doet dat niet. Zij is goed opgeleid voor triage. Triage betekent letterlijk vertaald ‘sorteren’. In de huisartsenpraktijk komt dit neer op twee zaken.

1) Het vaststellen van de beste hulp voor u op dat moment. Denk hierbij aan een afspraak op het spreekuur van  de huisarts, de praktijkondersteuner of de assistente, een afspraak op het telefonisch spreekuur, een advies of een medicijn. De praktijkassistente kan ook uitleg geven over de hulp die u kunt verwachten. Het is niet altijd zo dat een afspraak op het spreekuur van

2) uw huisarts nodig is om uw vraag te beantwoorden.
Het beoordelen van de urgentie van uw klacht of vraag om vervolgens zorg te dragen voor juiste planning. Bij medisch dringende klachten krijgt u op een zo kort mogelijke termijn een afspraak. Bij klachten die kunnen wachten zal de praktijkassistente met u zoeken naar het meest geschikte moment.

Bij triage door de assistente wordt gebruik gemaakt van een protocol. Aan de hand hiervan stelt de zij u gerichte vragen om een zo helder mogelijk beeld van uw vraag te krijgen. Het protocol geeft vervolgens aan welke medische hulp geboden moet worden en op welke termijn dit moet plaatsvinden. Wanneer het meteen duidelijk is dat het om een spoedgeval gaat zal de praktijkassistente u minder vragen stellen en zo snel mogelijk de juiste hulp inschakelen.Net als de huisarts heeft ook de praktijkassistente een geheimhoudingsplicht.

De huisarts controleert zeer regelmatig het verloop van de triage. Alle door de praktijkassistente gegeven adviezen worden geregistreerd en besproken met uw huisarts.

U kunt bij de assistente ook terecht voor het maken van uitstrijkjes, behandeling van wratten, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, bloeddrukmeting en bloedafnames.

Diëtiste
Voor dieetadvies werkt onze praktijk samen onderstaande diëtisten:

- Karin Winters van Diëtistenpraktijk Lingewaard. Website: www.dietistenpraktijklingewaard.nl

- Jina Arias van Diëtistenpraktijk Nutri-Salut. Website: www.nutri-salud.nl                                              

Spoed

0481 452 115

Voor spoedgevallen belt u bovenstaand nummer. Via dit nummer wordt u op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur direct te woord gestaan als u kiest voor optie 1. Kies deze optie s.v.p. alleen voor dringende gevallen.

Voor dringende medische vragen in de avond, nacht of weekende kunt u contact opnemen met Huisartsendienst Arnhem op telefoonnummer 026 389 9696

Zorgaanbod

0481 452115

U kunt bij ons terecht voor alle gebruikelijke huisartsenzorg. Wij volgen daarbij de richtlijnen van de NHG en de KNMG.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Inbrengen van pessarium, spiraaltjes en Implanon

Kleine chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van moedervlekken, wratten, talgcysten

Wratten behandeling met stikstof, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, uitstrijkjes maken, bloed prikken

HUISARTSPRAKTIJK MBM. PETERS
Karstraat 22
6681LB Bemmel

TELEFOON
0481 452115

OPENINGSTIJDEN
van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur (woensdag 8.00-12,00). Spreekuren zijn volgens afspraak.
tel praktijk 0481 452115
telefoon bij spoed: 0481 452115, optie 1.