Avond- en weekenddienst
Voor medische hulp buiten werktijden kunt u bellen op 026 389 9696
HERHAALRECEPTEN
(7x24 uur): 0481-452115, toets 2
bellen
Tel: 0481 45 21 15

Aanvragen

Herhaalrecept

Herhaalrecepten kunt u zonder overleg aanvragen als het om medicijnen gaat die u regelmatig gebruikt. Als u de medicijnen langer dan drie maanden niet meer gebruikt heeft verzoeken wij u eerst met de assistente te overleggen. Zij kan dan inschatten of eerst de huisarts geraadpleegd moet worden.

Herhaalrecepten aanvragen kan op meerdere manieren: 

 

 

1) Telefonisch

U kunt uw herhaalrecepten op elk gewenst moment (7x24 uur) bestellen via
0481 452115 (optie 2). 

Medicatie voor 12.00 uur besteld ligt bij de Zuiderapotheek nog dezelfde middag klaar. Bij de BENU-apotheek ligt uw herhaalmedicatie twee werkdagen later klaar. Spoedmedicatie levert BENU uiteraard wel dezelfde dag.

 

2) Aan de balie van de praktijk

Bij het inleveren van lege medicijndoosjes aan de balie van de praktijk of in het witte kastje bij de entree van de praktijk (7x24 uur).

 

3) Via MijnGezondheid.net: 

https://home.mijngezondheid.net/

Alle gezondheidszaken via één portaal

MIJNGEZONDHEID.NET 

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

De voordelen
- Goed beveiligd, persoonlijk zorgdossier
- Praktijk 24/7 bereikbaar
- Online een afspraak maken
- Vraag stellen via het e-Consult
- Herhaalrecepten aanvragen
- Medicatiepaspoort inzien en afdrukken
- Later komen er nog andere functioneliteiten beschikbaar zodals:
- Onderzoeksresultaten bekijken
- Uw eigen medisch dagboek
- Online delen van uw dossier inzien

Wilt u gebruik maken van Mijngezondheid.net?

Persoonsgegevens

man vrouw

Adresgegevens

Elektronisch medische gegevens delen

WWW.IKGEEFTOESTEMMING.NL

Uw huisarts en apotheek houden ieder een eigen dossier over u bij. Hierin staat informatie die belangrijk is voor uw behandeling. Uw huisarts legt vast wat uw klachten zijn en welke behandelingen u krijgt. Uw apotheker registreert welke medicijnen u krijgt en voor welke medicijnen u allergisch bent. Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld met het LSP (Landelijk Schakelpunt).

Maakt uw huisarts of apotheek gebruik van het LSP? Dan zal hij of zij u om toestemming vragen om uw gegevens beschikbaar te stellen via dit netwerk. Na uw toestemming meldt uw zorgverlener uw gegevens aan bij het LSP door uw burgerservicenummer (BSN) door te geven.
Hier de tweede tekst
Hier de derde tekst

Wilt u dat zorgverleners uw medische gegevens elektronisch kunnen delen? Dan kunt u hiervoor toestemming geven als uw huisarts of apotheker daarom vraagt. Ook kunt u zelf uw toestemming online regelen op www.ikgeeftoestemming.nl. Het kan zijn dat meerdere zorgaanbieders gegevens over u hebben die ze willen delen. Geeft u dan bij elke zorgaanbieder uw toestemming. Meer weten? Klik hier

 

Download PDF en print formulier?

Opvragen van

uitslagen

 

Voor het telefonisch opvragen van uitslagen van bijvoorbeeld bloedonderzoek, rontgenfotos, urine, weggehaalde plekjes of uitstrijkjes kunt u terecht tussen 8:00 en 17:00 uur. Als de assistente door werkzaamheden niet direct de telefoon kan opnemen, wordt u via het antwoordappraat verzocht op een ander tijdstip terug te bellen.


 

Laat het ons weten

klachten

 

Wij zijn erop gericht om u kwalitatief goede zorg te verlenen in een prettige sfeer. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Wij kijken dan graag samen met u wat er aan te doen is en u kunt ons informatie geven over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij nodigen u dan ook uit om eventuele klachten in een gesprek open met ons te bespreken, er bestaat een goede kans dat we er dan samen uitkomen.

 

ga naar klachtenafhandeling

 

privacy

Wij willen uw privacy zo veel mogelijk beschermen. Dit doen wij door regels op te stellen voor alle medewerkers over het vastleggen van uw persoonlijke en medische gegevens. Ook voor samenwerkingspartners leggen we vast hoe met uw gegevens moet worden omgegaan.Meer over onze regels over de privacy en het inzagerecht in uw dossier treft u aan in ons privacyreglement.

Bekijk het privacyregelement

HUISARTSPRAKTIJK MBM. PETERS
Karstraat 22
6681LB Bemmel

TELEFOON
0481 452115

OPENINGSTIJDEN
van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur (woensdag 8.00-12,00). Spreekuren zijn volgens afspraak.
tel praktijk 0481 452115
telefoon bij spoed: 0481 452115, optie 1.